Jazziness

Robbert van Unnik en ik vormen samen het Jazzduo  Jazziness. We spelen en zingen bekende Jazz-standards. Ik ben de leadzangeres en Robbert van Unnik speelt live piano en zingt.  U kunt ons boeken voor verjaardagen, recepties, feesten of andere gelegenheden.

Wij verzorgen live easy listening jazzmuziek. Wij verzorgen zelf de apparatuur.

Extra! Als extra hebben wij ook een feestelijk repertoire. Organiseert u een feest waarbij er na het easy listening gedeelte ook gedanst kan worden laat dit ons dan van tevoren weten, dan zorgen wij voor de juiste muziek.

Voor meer informatie kunt u mailen naar: jazziness2@gmail.com

Liedjesprogramma op maat!

Samen met Annelies Fleskens maak ik liedjesprogramma’s op maat. Dit varieert van één lied tot een avondvullend programma. Wij maken passende teksten op bestaande nummers en waar nodig schrijven wij daar toepasselijke scenes bij. Organiseert u een opening, een creatieve vergadering, een diner of een leuke feestelijke avond, mail ons dan en wij  zullen in samenspraak met u een vermakelijk theatraal optreden verzorgen. Extra! Wij vormen samen de basis, maar hebben meer zangeressen/actrices in ons bestand. Wilt het grootser aanpakken kunnen wij voor extra artiesten zorgen.