LESSEN & WORKSHOPS

Individuele lessen

Sinds 2009 heb ik mijn eigen bedrijf en ben ik gestart met het geven van individuele theaterlessen aan mensen met een verstandelijke beperking.

Mijn lessen pas ik aan op mijn leerling. Sommige leerlingen willen graag alleen zingen, terwijl andere leerlingen willen werken aan de drie verschillende disciplines tijdens de les: zang, dans, spel. Ik vind het belangrijk dat mijn leerlingen zich vertrouwd en gehoord voelen zodat ieder zich op zijn eigen manier en in eigen tempo zowel creatief als theatraal kan uiten.

 

Theatergroep

Samen met Koen Iking werk ik dit jaar voor de vierde keer met een groep  jongvolwassenen met een verstandelijke beperking naar een unieke theatervoorstelling toe.  Koen en ik verzinnen een thema en de groep deelt met ons hun associaties en ideeën over het desbetreffende thema. Zo ontstaan er scenes en gaan we opzoek naar muziek. Uiteindelijk leidt dit tot een voorstelling. Ieder jaar weer erg leuk en inspirerend!

 

Workshops

Sinds 2011 bied ik diverse workshops aan voor jongvolwassenen met een verstandelijke beperking. Samen met een andere professional uit het theatervak geef ik die workshops. De verschillende disciplines waarin ik workshops aanbied zijn zang, dans, spel, muziek.

Muziek is een terugkomende workshop die ik samen met Monique Ulrich heb opgezet en volop in ontwikkeling is. Wij bieden de workshop muziek een aantal maal per jaar aan.

Zie het blokje actueel voor nieuwe workshops!